Novoizgrađeni i vrhunski opremljen Hotel Miramare, kategoriziran sa 4 zvjezdice **** , je smješten u Vodicama uz samu obalu mora.
Hotel Miramare odiše udobnošću i luksuzom i nudi Vam smještaj u 61 elagantno uređenoj sobi sa čijih se balkona pruža pogled na plažu u neposrednoj blizini ili na uređeni hotelski park, a u ponudi su i 3 sobe u potpunosti prilagođene za boravak osoba sa invaliditetom.

Sve sobe su klimatizirane, opremljene satelitskom TV, telefonom, bežičnim pristupom internetu, mini barom i sefom. Sve kupaonice imaju tuš s masažom i sušilo za kosu. Gostima je na raspolaganju room service, sa svim uslugama koje vam trebaju da biste proveli ugodan i opušten odmor, smještaj vozila u podzemnoj garaži sa video nadzorom, a recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

U prekrasnom ambijentu restorana, koji raspolaže sa 100 sjedećih mjesta, možete uživati u gastronomskim specijalitetima, a u moderno uređenom aperitiv baru opustite se uz vrhunsku talijansku kavu, kvalitetna vina, koktele i razna druga pića i napitke.
Na raspolaganju Vam je 30 unutarnjih sjedećih mjesta i 50 sjedećih mjesta na prostranoj terasi s pogledom na bazen i plažu u blizini hotela.
Vanjski bazen sa kristalno čistom vodom, pravo je mjesto za opuštanje na ležaljkama ispod suncobrana:
Ako želite organizirati privatnu zabavu, možete uživati u noćnom baru hotela.
Hotel Miramare je idealano mjesto za organizaciju proslava, vjenčanja, krštenja, pričesti, gala večera i poslovnih ručkova.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Ljudevita Gaja 4, Vodice

GPS:

43.7565429, 15.784881300000052

Telephone:
Contact Owner