Hotel Skradinski buk, kategoriziran sa tri zvjezdice ***, je smješten u povijesnom centru grada Skradina u okruženju netaknute prirode i u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Krka i bogatom kulturno povijesnom baštinom s druge strane,
Potpuno obnovljen i komforno uređen, Hotel Skradinski buk nudi Vam smještaj u 2 hotelska apartmana, 3 jednokrevetne sobe, 19 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih soba, osim noćenja sa doručkom možete koristiti usluge polupansiona i punog pansiona. Sve su smještajne jedinice opremljene kupaonicom sa WC, mini barom, SAT TV, klimom, telefonom i besplatnom WI-FI mrežom.
U restoranu i na terasi hotela možete uživati u dalmatinskim gastronomskim specijalitetima, širokom izboru vina i nastupima bendova uživo.
Hotel Skradinski buk je otvoren cijele godine i ima dugu tradiciju u organizaciji sportskih priprema, neovisno kojim se sportom amaterski ili profesionalno bavite (nogometni teren, košarkaški teren, staze pogodne za trčanje, posebno dobri su prirodni uvjeti za pripreme veslača, kajakaša i kanuista).
Ako želite organizirati ručak za veću grupu gostiju, uz prethodnu najavu, Hotel Skradinski buk Vam nudi 8 dnevnih menija na otvorenoj terasi i klimatiziranoj sali ukupnog kapaciteta za 150 gostiju.
Hotel Skradinski buk idealno je mjesto polaska prema parkovima prirode i nacionalnim parkovima Hrvatske zbog neposredne blizine Skradina Nacionalnom parku Kornati, Nacionalnom parku Plitvice i Nacionalnom parku Paklenica, dok je sam grad Skradin službeni ulaz u Nacionalni park Krka plovnim putem te u vožnji brodom možete uživati u neponovljivim prirodnim ljepotama rijeke Krke!
Ako želite pronaći miran kutak za opuštanje ili predah od svakodnevnih obaveza, opustite se uz vrhunsku uslugu Hotela Skradinski buk.

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Burinovac 2, Skradin

GPS:

43.81919609606878, 15.923051834106445

Telephone:
Contact Owner