.
Restaurant Tic Tac je već godinama na glasu kao jedan od najboljih restorana na jadranskoj obali. Uvršten je u mnoge svjetske vodiče i časopise, kao i u knjigu Gita gustosa Radovana Marčića i Braslava Karlića, gdje mu je dodijeljena titula natkogo, koja se dodjeljuje restoranima koji se posebno ističu.
Gastronomska ponuda se bazira se na domaćoj, dalmatinskoj kuhinju, s posebnim naglaskom na ribu i plodove mora.
Vrhunski gastronomski doživljaj se postiže jedinstvenim i inovativnim receptima koji do
savršenstva dovode do izražaja prirodni okus svježih, domaćih namirnica.
Najveći specijalitet restorana Tic Tac su predjela (sirova hobotnica sa sirom iz mišine, tuna kombinirana sa mentom, gof i sabljarka s kaparima), čiji način pripreme se bazira na japanskoj tradiciji, ali sa snažnim utjecajem domaće kuhinje i sastojaka.
Marinirani inćuni, srdele, brancin, ušata, sušene rajčice marinirane u ulju, marinada od orade na bazi kapule, kapara, maslina i pinjola su u standarnoj ponudi restorana Tic Tac.
Na dalmatinski način se pripremaju i kozice, sve vrste školjaka, rakovi, ježevi, morska jaja.
Od gastronomskih specijaliteta mogu se izdvojiti brudet od rošpe (grdobina, vražja mater), i jadranska lignja koja se priprema u peći s mladim krumpirom ili na brudet.
Zanimljivo jelo u ponudi restorana Tic tac je tradicionalno jelo u kombinaciji s mediteranskim sastojcima – crna kaša – palenta s crnilom od sipe, kozicama i lignjama.
U gastronomskoj ponudi restorana Tic Tac su i mesni specijaliteti između koji se posebno izdvaja biftek s umakom balsamico pripravljen na domaći način, serviran na vrućem pladnju s povrćem.